Sponsoring/ Giften

 

401NederlandseOperas.nl heeft een unieke maatschappelijk functie. Wij komen op voor bijzonder muzikaal Nederlands erfgoed, dat zonder de inzet van onze vrijwilligers goeddeels verloren zou gaan. Er staat momenteel veel online, maar de ambitie is dit uit te breiden naar een zo compleet en actueel mogelijk overzicht van het spectrum van de Nederlandse zang.

Waarom sponsoring/ giften?

De kosten voor research, digitalisering van alle partituren van Nederlandse opera's tussen 1780 en 1940, alsmede het digitaliseren van de documentatie hierover in binnen en buitenlandse archieven, zijn aanzienlijk.

Dat geldt ook voor het maken van een gratis website met de omvang en grote aantallen gratis beeld en geluidsfragmenten die hier gaandeweg zullen worden aangeboden, zoals dat op zustersite 401DutchDivas.nl al het geval is. Wij worden uiteindelijk namelijk afgerekend op gebruikte bandbreedte (de hoeveelheid geheugenruimte die de server gebruikt als mensen filmpjes bekijken of geluidsfragmenten afspelen). Met meer dan een miljoen bezoekers in het afgelopen decennium (waarvan het leeuwendeel in de laatste twee jaar) betekent dit dat wij in het komende jaar inkomsten moeten genereren om de kosten voor het beschikbaar houden en uitbreiden van de website te dekken.

Sponsor mogelijkheden

Draagt u 401Nederlandse Operas.nl een warm hart toe en wilt u bijdragen, dan zijn daartoe verschillende mogelijkheden:

1.    Giften zonder naamsvermelding

2.    Giften met naamsvermelding op de sponsorpagina
3.    U adopteert een zanger/ dirigent/ componist, hetgeen wordt vermeld op de betreffende pagina’s.
4.    U adopteert een cd productie, hetgeen fraai wordt vermeld in de betreffende productie en in de promotionele activiteiten die wij rond releases zullen ontwikkelen.

Voor informatie kunt u emailen of bellen met 020–4684165 of mailen met Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

Reclame?

Op het 401DutchDivas.nl gedeelte van de website hebben wij de opdringerige banners momenteel verwijderd. Liever zouden wij deze zowel daar als op 401NederlandseOperas.nl niet meer in de oude vorm terug laten keren, maar of dat haalbaar is staat of valt met de beperkte mogelijkheden die wij hebben om inkomsten te genereren waarmee de doorlopende kosten gedekt kunnen worden. 

BTH