Sponsorships/donaties

401NederlandseOperas.nl komt op voor bijzonder muzikaal Nederlands en Vlaams opera-erfgoed. Zonder de inzet van onze vrijwilligers zal dit verloren gaan. Er staat momenteel veel online, maar de ambitie is dit uit te breiden naar een zo compleet en actueel mogelijk overzicht van de Nederlandse en Vlaamse operageschiedenis, met als einddoel een anthologie van Opera's van Nederlandse en Vlaamse componisten, die leeft door concertuitvoeringen van hoogtepunten uit dit ten onrechte vergeten repertoire.

Waarom sponsoring/ giften?

De kosten voor het maken en in stand houden van een gratis website met deze omvang en grote aantallen gratis beeld en geluidsfragmenten zijn aanzienlijk. Maar ook die ksoten vallen in het neit bij de ksoten van reasearch en vooral het digitaliseren van operapartituren in binnen- en buitenlandse archiven. Met meer dan een miljoen bezoekers in het afgelopen decennium (waarvan het leeuwendeel in de laatste twee jaar) betekent dit dat wij inkomsten moeten genereren om de kosten voor website, research en ontslutiing van eht erfgoed middels concerten en opnamen te dekken.

Sponsor mogelijkheden

Draagt u 401NederlandseOperas.nl een warm hart toe en wilt u bijdragen, dan zijn daartoe verschillende mogelijkheden:

1.    Giften zonder naamsvermelding

2.    Giften met naamsvermelding
3.    U adopteert een Zanger/ Dirigent / Pianist / Componist / Opera / Concert, hetgeen wordt vermeld op de betreffende pagina’s.
4.    U adopteert een Concert en/of cd-download productie, hetgeen wordt vermeld in de betreffende productie en in de promotionele activiteiten die wij rond releases zullen ontwikkelen.

Voor informatie kunt u emailen via de Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. of bellen met 06-22338381

Bas ten Have, René Seghers.