Stand van zaken

In alle stilte werken wij al ruim vijf jaar aan een bloemlezing van Nederlandse en Vlaamse Opera's. Omdat daarvan geen opnamen bestaan moet deze bloemlezing vanuit handgeschreven partituren worden vervaardigd. Daarom zijn wij een particulier initiatief gestart om dit Nederlands/Vlaamse opera-erfgoed te digitaliseren. Vele honderden opera's zijn inmiddels al in kaart gebracht. Parallel aan het vorrderen van studie en boek presenteren wij tussendoor vondsten en resultaten in onze vermaarde downloadbare concerten met Nederlandse en Vlaamse operahoogtepunten. Solisten in de concerten tot dusverre waren Jolien De Gendt (s), Pauline Lebbe (s), Denzil Delaere (t), en Joris Grouwels (bt). Pianist was Pieter Dhoore. Op 29 mei 2016 vindt ons derde concert plaats, ditmaal in het Kröller-Müller Museum Otterloo, met Jolien De Gendt, Denzil Delaere en Pieter Dhoore.

Fondsenwerving

Voor onderzoek, digitalisering en ontsluiting van archiefmateriaal zoeken wij sponsors. Voor de mogelijkheden kunt u meer lezen op de betreffende pagina’s.

401Concerts

Wilt u een exclusieve event voor uw zakenrelaties waarmee u en een hoogstaand product in huis haalt én wezenlijk bijdraagt aan het behoud van Nederlands muzikale erfgoed, boek dan een op maat gemaakt 401nederlandseOpera concert. Onze concerten zijn uniek omdat wij nooit repertoire herhalen. Het doel van de concerten is immers zoveel mogelijk repertoire via opnamen te ontsluiten. Dat betekent dat wij per concert zo'n 10 vergeten Nederlandse en Vlaamse opera's via aria's en duetten toegankelijk maken.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden neem dan contact met ons op via Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. of bel ons op 06-22338381.